ΜΙΛΑΝΟ- 27ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ FICTS

"FEDERATION INTERNATIONAL CINEMA TELEVISION SPORTIF"

ΠΥΡΓΟΣ PIRELLI-MILANO

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του 27ου Διεθνούς Festival του Μιλάνου, η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας των SPORTS των ΗΠΑ (USSA) και βραβευμένη καλλιτέχνης για τα sports 2002 (SALT LAKE CITY-WINTER OLYMPICS), απένειμε εκ μέρους του προέδρου των USSA Prof.T.Rosandich το βραβείο «DISTINGUISHED SERVICE AWARD (DSA), το μετάλλιο "The Order of the Eagle Exemplar" στον Πρόεδρο του Festival του Μιλάνου Professor Franco Ascani.

  

Η ζωγράφος Μίνα Βαλυράκη είχε βραβευτεί με το βραβείο «Guirlande d’Honneur» το 2008 στο 26ο Festival του Μιλάνου με προσωπικότητες όπως ο Ennio Moriccone, ο Paul Newman κ.α. για την επιτυχία της αναδρομικής έκθεσής της «το Πνεύμα και το Σώμα» στο Μουσείο του Πεκίνου, κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας του Πεκίνου το 2008.

Φέτος στο Festival του Μιλάνου κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Προέδρου Prof. Franco Ascani από τη Μίνα Βαλυράκη με το Distinguished Service Award, το Festival FICTS του Μιλάνου της απένειμε το βραβείο “Mention D’ Honneur”, για την καριέρα της στα Παγκόσμια Εικαστικά δρώμενα, καθώς επίσης προανήγγειλε τη μεγάλη αναδρομική της έκθεση στη Φλωρεντία, Μιλάνο και Ρώμη το 2010.

Δείτε επίσης τα δμοσιεύματα εφημερίδων για την παρουσία της Μίνας Βαλυράκη στο Festival του Μιλάνου.